fyltpaprika.jpg

Fylt paprika

Middag for 4 personer

 
Handleliste til 4 personer
400 g kjøttdeig
1 stk. hakket løk
2 dl grovt revet hvitost
4 stk. gul, grønn eller rød paprika  
3 dl matfløte
 
Ingrediensene under blir ikke handlet
til kjøttdeigfyllet
1 ts salt
¼ ts pepper
1 ts chilipulver
1 stk. egg
 
Til sausen i formen
½ ts salt
½ ts pepper
2 ss hakkede friske urter (feks; rosmarin, basilikum, timian)
 
Slik gjør du:
Bland sammen alle ingrediensene til kjøttdeigfyllet.
Del paprikaene i to på langs, eller skjær av toppen. Rens og fyll paprikaene.
Legg paprikaene i en stor ildfast form, dryss over ost, og hell fløten i formen. Dryss salt, pepper og urter i fløten. Stekes på 200 °C i ca. 45 minutter.
 
Tips:
Passer godt med pasta eller brød til.
 
Viktig:
Vi handler pakker/poser tilnærmet det mål som står i oppskriften,
benytter du deg av flere mattips pass på at du ser over handlelisten så du ikke får flere pakker/poser enn nødvendig