gratinertepolse.jpg

Gratinerte pølser

Middag for 4 personer

 
Handleliste for 4 personer
8 stk. grillpølse
8 stk. pølsebrød
1 stk. hakket løk
1  stor boks hermetiske maiskorn
2 dl revet hvitost
 
Slik gjør du:
Sett ovnen på 225° C. Legg pølser i brød i en ildfast form.
Strø hakket løk og mais over hver pølse.
Strø over revet ost, og
gratiner i ovnen på 225° C i ca. 15 minutter.
 
Tips:
Kan godt bytte ut grillpølsene med andre pølser eller kjøttdeig.
Andre ingredienser som kan være godt å ha på er: hakket tomat, paprika, chili, agurk, purre, hvitløk, syltet løk, jalapeno, sennep, agurkmix, pesto og rømme, det er bare fantasien som setter grenser.
 
Viktig:
Vi handler pakker/poser tilnærmet det mål som står i oppskriften,
benytter du deg av flere mattips pass på at du ser over handlelisten så du ikke får flere pakker/poser enn nødvendig