kylling-og-pasta-carbonara.jpg

Kylling og pasta carbonara

Middag for 4 personer

 
Handleliste for 4 personer
800 g strimlet kyllingkjøtt
400 g pastarør
4 dl grønne erter
4 stk. egg
1/3l matfløte

Ingrediensene under blir ikke handlet
salt og kvernet pepper 

Slik gjør du:
Kok opp rikelig med vann og tilsett pastasløyfer. Følg koketiden på pakken.
Tilsett ertene de siste to minuttene av koketiden, slik at de bare så vidt rekker å bli varme. Sil fra vannet når pastaen er ferdig.
Stek kyllingstrimlene raskt i en panne mens pastaen koker.
Ha på salt og pepper. Visp sammen egg og matfløte.
Ha pasta, erter og kyllingkjøttet tilbake i kjelen og slå eggeblandingen over. Varm opp under omrøring, slik at eggeblandingen stivner. Smak til med litt salt og pepper.
 
Tips:
Kan godt serveres med revet parmesan og grissini.
En pakke italiensk grønnsaksblanding med erter, maiskorn og paprika kan også brukes.
 
Viktig:
Vi handler pakker/poser tilnærmet det mål som står i oppskriften,
benytter du deg av flere mattips pass på at du ser over handlelisten så du ikke får flere pakker/poser enn nødvendig