PU8TvwoKCiYAABEtXzgPitapizz.jpg

Pitapizza

Middag for 4 personer

 
Handleliste for 4 personer
450g kjøttpølser u/skinn
200g smårettbacon
8 stk. pitabrød
Ca. 8 ss tomatsaus
1 boks mais
2 små bokser champignon
1 rød løk
1 purre
Ost  
 
Slik gjør du:
Del pølsene i biter, stek i litt olje.
Stek baconbitene, oppkuttet løk og champignon.
Kutt opp purren.
Hell av laken til maisen.
Bre en liten skje pizzasaus ut over hvert pitabrød.
Alle velger det de vil ha på.
Tilslutt legg osteskiver på toppen.
Stek pizzaen på 225° C til osten har smeltet.
 
Tips:
Ønsker man et sunnere alternativ velg da røkte kjøttpølser av kylling og kalkun og smårettskinke.
 
Viktig:
Vi handler pakker/poser tilnærmet det mål som står i oppskriften,
benytter du deg av flere mattips pass på at du ser over handlelisten så du ikke får flere pakker/poser enn nødvendig