grillet-kylling.jpg

Grillet kylling

Middag for 4 personer

 
Handleliste for 4 personer
2 hele nygrillede kyllinger
1 hode grønn lollosalat
2 løk
4 tomater
1 beger lett rømme
1 stk sitron 
1 pk baguetter fine halvstekt
 
Ingrediensene under vil ikke bli handlet
2 ss frisk basilikum (evt. tørket)
 
Slik gjør du:
Hold kyllingen varm, gjerne i ovn på 70-80 grader.
Kutt løk og tomater og riv lollosalat i fine ”blader”.
Rør seterrømme sammen med basilikum og noen dråper sitron.
Servér med nystekte baguetter.
 
Tips:
Ta gjerne noen fedd hvitløk og fersk ingefær, kutt og stek dette lett i meieri-smør, og hell dette over kyllingen, mens du holder den varm i ovnen.
 
Viktig:
Vi handler pakker/poser tilnærmet det mål som står i oppskriften,
benytter du deg av flere mattips pass på at du ser over handlelisten så du ikke får flere pakker/poser enn nødvendig.