0001774_2.jpg

Kyllingfilet med ris

Middag for 4 personer

 
Handleliste for 4 personer
4 stk. kyllingfilet
300 gr. ris        
1 pk. bretagne kyllingsaus
1 stk. brokkoli
1 boks mais
6 stk. sherry tomater
 
Ingrediensene under vil ikke bli handlet
2 ss smør/olje til steking
25 g margarin til saus
1,5 dl vann til saus
1,5 dl melk til saus
 
Slik gjør du:
kok risen etter oppskrift på pakken.
Stek kyllingfiletene i stekepannen på middels varme.
Kok opp vann og la brokkolien trekke i ca. 7-8 min.
Bratagnesausen lages etter oppsktift på pakken.
Server med mais, brokkoli og tomater
 
Tips:
Smaker godt med loff eller brød til.
 
Viktig:
Vi handler pakker/poser tilnærmet det mål som står i oppskriften,
benytter du deg av flere mattips pass på at du ser over handlelisten så du ikke får flere pakker/poser enn nødvendig