medistermiddag.jpg

Medistermiddag

Middag for 4 personer

 
Handleliste for 4 personer
2 stk. medisterpølse (ring)
8 båt hvitløk
1 pk. frossen grønnsaksblanding (brokkoli)
8 poteter
 
Ingrediensene under vil ikke bli handlet
4 ss margarin
1 ts salt
 
Slik gjør du:
Skjær snitt i pølsa på tvers, ca. 2 cm dypt. Del hvitløksbåtene i skiver på langs. Sett en skive hvitløk i hvert snitt, og legg ringen i en ildfast form.
Hell over frosne grønnsaker. Legg på biter med margarin, og strø salt over grønnsakene.
Skrell og kok potetene i ca. 25 min.
Stek på 175 ˚C i ca. 20 minutter.
 
Tips:
Kan gjerne serveres med litt smeltet smør
 
Viktig:
Vi handler pakker/poser tilnærmet det mål som står i oppskriften,
benytter du deg av flere mattips pass på at du ser over handlelisten så du ikke får flere pakker/poser enn nødvendig