poelsegrat.jpg

Pølsegrateng

Middag for 4 personer

 
Handleliste for 4 personer
200 g makaroni, riflet
1 brokkoli
1/4 purreløk i tynne skiver
1 pose Hvit Saus
5 dl melk
400 - 500 g pølse i biter

Ingrediensene under vil ikke bli handlet
revet ost
 
Slik gjør du:
Kok makaronien som anvist på pakken, skyll av og legg i ildfast form.
Lag sausen som anvist, men med 5 dl melk.
Gi brokkolien og pølsebitene et oppkok og hell av vannet.
Legg det over makaronien sammen sausen og purreløken. Den revne osten på toppen.
Gratineres v/200 ° C i ca.20 minutter.
 
Tips:
Passer godt med brød og salat
 
Viktig:
Vi handler pakker/poser tilnærmet det mål som står i oppskriften,
benytter du deg av flere mattips pass på at du ser over handlelisten så du ikke får flere pakker/poser enn nødvendig