Fiskepudding-med-gr++nnsaker.jpg

Fiskepudding med grønnsaker

Middag for 4 personer

 
Handleliste for 4 personer
600 g fiskepudding
8 stk. poteter
4 stk gulrøtter
1 brokkoli
1 blomkål
1 pose hvit saus

Slik gjør du:
Kok opp vann. Del poteter og gulrøtter i skiver. Legg alt i vannet og kok i 15 min. Del brokkoli og blomkål i buketter. Kok med de andre grønnsakene de siste 5 min.
Del fiskepuddingen i fingertykke skiver og stek 2 min på hver side.
Lag hvit saus som angitt på pakken.
 
Tips:
Vil du ha en ekstra god saus, tilsett 200 g reker etter koketiden.
 
Viktig:
Vi handler pakker/poser tilnærmet det mål som står i oppskriften,
benytter du deg av flere mattips pass på at du ser over handlelisten så du ikke får flere pakker/poser enn nødvendig